Residència i Centre de Dia Sant Martí

Festa Major de Sant Martí.

18 de novembre de 2017

Els usuaris de la Residència Sant Martí han pogut gaudir dels diferents actes de Festa Major que han tingut lloc a Arenys de Munt aquest passat cap de setmana.

Un d’ells, ha estat el de la presentació de la dansa típica d’Arenys de Munt ballada per grans i petits. A banda de la presentació de tots els Martí i Martines del poble.

Ofici solemne.

18 de novembre de 2017

Aquest passat dissabte, dia 11 de novembre, vàrem poder assistir, amb molta il.lusió a un dels actes de Festa Major més esperats per a la gent gran d’Arenys de Munt: l’Ofici o Missa Solemne de Festa Major, dedicada a Sant Martí, patró del poble.

Un grup d’usuaris de la Residència i Centre de Dia Sant Martí vàrem poder gaudir, des de la primera fila, de la missa i d’un dels actes més solemnes que poden succeïr, el canvi de rectorat. Per aquest motiu, vam poder conèixer al bisbe de Girona, qui va oficiar la missa, juntament amb el nou rector. Tot plegat acompanyat dels coros de la Coral d’Arenys de Munt i de la Bisbal.

Torna el relleno d'Arenys de Munt.

18 de novembre de 2017

Us informem que a la vil.la maresmenca d’Arenys de Munt estem de Festa Major, la Festa del patró del poble, Sant Martí. Per aquest motiu, a la Residència Sant Martí d’Arenys de Munt estem d’enhorabona. No només perquè ens esperen uns dies de frenètica diversió i actes oficials, sinó també perquè hem fet una de les coses que més ens agraden: preparar les Pomes Farcides, altrament dit plat típic d’Arenys de Munt “El Relleno”. I ens agrada tant, no només pel fet de preparar-les, sinó sobretot per menjar-les!! Un plat típic que no perd pistonada i que cada any es renova amb la Mostra de Relleno, organitzat per la Casa Consistorial.

Festa de la castanyada a Sant Martí.

3 de novembre de 2017

El passat dimarts, a la Residència Sant Martí, vam celebrar la Festa de la Castanyada.

Tota una tarda de ball, gresca i xocolata amb melindros per no perdre l’energia que tenim quan estem tots plegats.

Va ser una tarda que se’ns va fer curta, i que més d’un i una, van aprofitar bé i no van parar de ballar.

Panallets i moniatos.

3 de novembre de 2017

A la Residència Sant Martí, com cada any, hem celebrat el dia de la Castanyada amb una festassa acompanyada del menjar més preuat per aquests dies….panallets, moniatos i castanyes.

Els panallets, elaborats pels nostres usuaris, i els moniatos han format part del menú per celebrar una festa amb molta tradició: el dia de la castanyada.

 1 2 3 4 5 >  Última


Primer, les persones

Residència Sant Martí té el recolzament de: