Residència i Centre de Dia Sant Martí

5ª Jornada de celebració del Dia de l'Alzheimer

25 de setembre de 2017

Cada any, conjuntament amb l’Ajuntament i la Residència Verge del Remei d’Arenys de Munt, la Residència Sant Martí organitza les jornades de celebració del dia de l’Alzheimer convidant a professionals i/o entitats que vulguin explicar la feina que fan respecte aquesta malaltia.

Aquest any hem tingut el gust de comptar amb l’entitat “SmilingDog”. Entitat formada per un conjunt de tècnics, que treballen la Teràpia amb Animals.

Aquest grup de professionals tenen la sort de comptar amb dos precioses gosses “Dana” i “Mia” amb les que, a través d’exercicis lúdics i terapèutics, aconsegueixen estimular cognitiva i emocionalment al grup.

A les jornades d’enguany vam poder assistir, de manera vivencial, al que seria la representació d’una de les sessions habituals del grup.

Festa de la gent gran.

25 de setembre de 2017

Ahir, a la Residència Sant Martí, vam celebrar a Arenys de Munt la festa de la gent gran organitzada per la parròquia i càritas.

Amb un grup d’usuaris vam anar d’excursió al Parc de Lourdes, on es va celebrar la missa, i després vam poder gaudir tots junts d’un fantàstic piscolabis mentre els nens i nens de l’Esbart Dansaire ens obsequiaven amb unes quants dances tradicionals.

Preparatius del Dia de l'Alzheimer.

25 de setembre de 2017

La setmana passada, a la Residència Sant Martí vam començar a organitzar els preparatius per celebrar, el dia 21, la diada de l’Alzheimer.

Entre d’altres coses, un grup d’usuaris va preparar un mural on exposaven els seus pensaments i les seves reflexions al voltant del lema d’aquest any: “Sigo Siendo Yo”.

Celebració de la Diada.

17 de setembre de 2017

En motiu de la diada de l’11 de setembre, des de la Residència Sant Martí hem volgut contribuir a decorar el centre amb una mostra del que Catalunya representa pels nostres usuaris.

Us mostrem alguna de les coses que hem estat elaborant i el seu bonic i artístic resultat.

Elaboració de pastissos.

17 de setembre de 2017

A la Residència Sant Martí d’Arenys de Munt tenim fama de fer bons pastissos tradicionals, aquells de tota la vida, que ens feien les àvies i que menjàvem d’una revolada. Doncs com que diuen que no és bo perdre les tradicions, els nostres usuaris, sempre que volen, es posen “mans a la massa”, i elaboren un d’aquests pastissos. Tant és si és per berenar o de postres…estan sempre molt bons i tan de bo no s’acabin mai!
 1 2 3 4 5 >  Última


Primer, les persones

Residència Sant Martí té el recolzament de: